Prenosni računalnik mi je zelo dobro služil za službo

Pred nekaj leti sem začel, oziroma ustvaril svoje podjetje. Skozi zadnja leta pa je to moje podjetje naredilo zelo velik napredek, kar pa je pomenilo, da se je količina mojega dela tudi drastično povišala. Zato pa sem opazil, da sem doma imel čedalje manj časa zase, torej prostega časa, saj sem moral na računalniku opraviti še kar nekaj dela, ki mi ga ni uspelo narediti v službi.

Zato pa sem se odločil, da bi investiral v prenosni računalnik, saj bi mi ta omogočil, da bi lahko delo opravljal kar na poti v službo in pa iz službe, ter bi s tem prihranil kar nekaj časa. To pa zato, ker sem se v službo, oziroma na podjetje vozil z javnimi prevozi, saj je bilo to še najhitreje. Tako pa bi lahko med tem, ko se vozim na podjetje in pa domov, opravljal delo na prenosnemu računalniku, saj bi tukaj lahko brez problema opravil razne analize in pa poslal in prebral kakšen mail.

No zato pa sem se res odločil, da si bom kupil prenosni računalnik. Izkazalo pa se je, da je bila to kar pametna investicija, saj sem tako opravil res ogromno dela, ki bi ga moral sicer doma, kar na poti. Tako pa je to pomenilo, da sem sedaj imel doma veliko več prostega časa, ki pa sem ga lahko uporabil za počitek in pa z svojo družino, kar pa mi je bilo zelo pomembno.

Prenosni računalnik mi je zelo dobro služil za služboPrenosni računalnik mi je zelo dobro služil za službo

Poleg tega pa je bil prenosni računalnik zelo praktičen, saj je baterija brez težav zdržala skoraj celoten dan, tako da sem lahko res delo opravljal kadar koli sem želel in pri temu nisem rabil dati polniti prenosnega računalnika na napajanje. Zato pa sem zelo vesel, da sem se odločil za to investicijo, saj mi je res pomagala pri temu, da sem imel doma več časa, ki sem ga lahko porabil za stvari, ki so mi pomembne.