Izola restavracija mi polepša preživljen čas v Izoli

Že kar nekaj let imam sedaj vsak začetek poletja navado, da se odpravim za kakšen teden dni v Izolo. Tako pa je to prva stvar, oziroma prva destinacija, katero obiščem, ko zaključim z vsemi izpiti na faksu. To pa zato, ker je Izola izmed vseh primorskih, oziroma obalnih krajev še najbolj mirna. To pa mi nato omogoča, da se lahko zelo kvalitetno odpočijem po težkem in napornem študijskemu letu, ter tako naberem energijo za nadaljnje poletje.

Izola restavracija mi polepša preživljen čas v Izoli

Tako pa smo nekaj let nazaj v Izoli tudi kupili garsonjero, kar pa pomeni, da se lahko tja odpravim kadarkoli želim. Ker pa nisem ravno najboljši v kuhinji, pa sem zelo vesel, da se v Izoli za vsakim vogalom nahaja kakšna Izola restavracija. Tako pa se vedno, ko sem lačen, odpravim tja, saj mi prav vsaka Izola restavracija nudi res izvrstno in kvalitetno hrano. Tukaj pa bi poudaril tudi to, da ima prav vsaka Izola restavracija tudi svežo morsko hrano. Ker pa sem ljubitelj morske hrane, pa še toliko bolj cenim, da je ta sveža, saj je tako ta hrana nato res izvrstna.

Prav tako pa mi je tudi všeč sama lokacija, ki jo ima Izola restavracija. Tako se skoraj vsaka restavracija v Izoli nahaja čisto ob plaži, oziroma ob morju. Tako pa je to nato res zelo lep plac za uživanje v kakšnem obroku, z lepim pogledom na morje. 

Zato pa se velikokrat odpravim tudi v kakšno Izolsko restavracijo, zgolj na kakšno pijačo. Tako pa se lahko malo usedem, spijem kakšno pijačo in pa uživam ob pogledu na morje.

No tako pa je res Izola vsako leto ena izmed mojih najljubših destinacij, saj se lahko tam resnično odpočijem. Ker pa smo kupili garsonjero pa mi to zelo olajša organizacijo samega potovanja v Izolo, kajti odpravim se lahko kadarkoli si želim, kar pa je res super.