Bioklimatska pergola reši marsikatero teraso

Ko sva se z fantom preselila v novo stanovanje, sva to stanovanje tudi kupila, kar je pomenilo, da sva lahko s tem stanovanjem delala karkoli sva želela. Prva stvar, ki sem jo jaz želela narediti je to, da naredimo neko senco na terasi. Terasa je bila res zelo lepa a skoraj neuporabna, saj je sonce konstantno nabijalo na to teraso in tako res nismo morali biti tam. Moj fant je dobil neko idejo in sicer bioklimatska pergola. Rekel  je da bi to res lahko ta problem rešilo in ne bi več bil problem le sonce ampak na primer tudi dež. Lahko bi bili zunaj kadarkoli bi želeli, saj bi nas ščitila bioklimatska pergola pred katerimkoli vremenskim razmerjem. 

Ko mi je pokazal vse različne bioklimatske pergole, sem se definitivno strinjala z njem, saj sem videla res velik potencial ta tisti terasi. Bioklimatska pergola je bila zelo hitro po tem na naši terasi in jaz sem bila res presrečna, saj sva po tem naredila še vse ostalo na terasi, saj sva končno dobila neko vizijo. Naredila sva tudi prostor za žar, kar načeloma na začetku ni bilo v planu ampak potem je bilo logično, da je to potrebno narediti, saj bi se lahko zunaj pod pergolo družili z družino ali prijatelji. Postavila sva tudi klop in mizo in vse skupaj je res zelo lepo izpadlo. Tako sva imela teraso narejeno in morala sva se lotiti še notranjih prostorov. Res nama je bilo smešno to, da sva si najprej uredila zunaj in šele potem not, ampak jaz sem res dobila zelo lepo vizijo, ki sem jo želela izpeljati in hvala bogu mi je to tudi uspelo. Bila sem res zelo srečna, saj sem končno imela teraso, ki sem jo lahko izkoristila maksimalno. 

Notranji prostori so na koncu tudi izpadli zelo lepo, je pa res, da sva rabila malo dlje da sva uredila vse znotraj, saj sva imela res veliko sob za urediti. 

Bioklimatska pergola reši marsikatero teraso