Sup lahko zelo lepo popestri minuta na plaži

Ko sem se preselila na obalo, sem se najbolj veselila tega, da bom lahko šla na plažo vsak dan. Nikoli pa nisem pomislila na to, da bi se dejansko lahko dolgočasila na plaži. Prej seveda nisem mislila, da bi to lahko bilo mogoče, potem pa sem zelo hitro ugotovila, da se to lahko zgodi. Kar naenkrat sem začela hoditi na plažo in nisem imela pojma, kaj bi počela, saj sem že vse preizkusila in bil mi je dolgčas.

Seveda sem si na obali našlo tudi veliko prijateljic in ena izmed njih je imela sup. Sup je definitivno nekaj, kar še nisem preizkusila in videla sem, da bi mi to lahko popestrilo moj čas na plaži. S to prijateljico sem začela hoditi na plažo in kar naenkrat je plaža postala bolj zanimiva. Ko mi je posodila sup sem imela občutek, kot da sem na njemu nekaj minut, a minile so ure. Bila sem res zelo presenečena, kako lahko čas mine na tako zabavnih stvari, kot je sup?

Bila sem res pozitivno presenečena in ravno za to slišal na koncu odločila, da si bom tudi sebi kupila sup, saj vem, da mi bo ta lahko popestril tudi naslednjo poletje in poletje, ki prihaja za tem. Malo sem brskala po spletu in seveda pogledala tudi malo cene. Cene so bile precej visoke, a hkrati gre za stvar, ki jo imaš zelo dolgo časa. Jaz sem bila pripravljena investirati denar v ta sup. Na koncu sem si ga seveda tudi kupila na spletni strani www.toomuch.si in sem bila z njim res zelo zadovoljna.

Sup lahko zelo lepo popestri minuta na plaži

Končno sem lahko hodila na plažo tudi sama, saj sem imela sob in sem vedela, da mi ne bo dolgčas. Prej sem imela vedno neko potrebo po druženju, saj drugače bi se takoj odpravila domov. Sedaj pa imam sup in mi ta lepo zapravlja čas.