Izjava Avto Web o uporabi osebnih podatkov


Qualitas d.o.o. se kot lastnik spletnega portala zavezuje, da bo varoval zasebnost uporabnikov spletne strani , www.avtoweb.si, svojih strank, sedanjih in morebitnih bodočih poslovnih parterjev. Zbrane podatke bomo uporabljali izključno za dvig kakovosti našega poslovanja. Spoštujemo vašo zasebnost, zato bomo storili vse, da jo zaščitimo pred kršitvami in zlorabami.


1. Izjava o varovanju zasebnosti


Pod nobenim pogojem ne bomo brez vašega izrecnega dovoljenja prodali, posredovali, prenesli ali posodili vaših osebnih oz. poslovnih podatkov tretji osebi, razen v primeru, če bi to od nas zahtevale pravne oblasti. Podatkov ne bomo uporabili v namen, ki bi kakor koli škodoval vam ali drugi vpleteni osebi. Vaših podatkov prav tako ne bomo uporabili za pošiljanje promocijske e-pošte ali drugega nezaželenega promocijskega materiala, razen če boste tako zahtevali in to možnost tudi potrdili na registracijskem obrazcu ali katerem drugem obrazcu na spletni strani www.avtoweb.si. Vaša zasebnost ne bo kršena v nobeni obliki.

 

2. Registracija


Obiskovalci imajo na naši spletni strani možnost registracije. S tem si zagotovijo poglobljen vpogled v vsebine, ki so objavljene za registrirane uporabnike. Z registracijo na naši strani boste prejemali naš e-časopis, če ste se pri vnosu podatkov tako odločili. Preko e-pošte ne boste prejemali drugega promocijskega materiala, razen če boste tako želeli.
Od časa do časa, nikoli več kot nekajkrat mesečno, boste prejeli sporočilo z informacijami, ki so pomembne za vas in nas. Registriranim uporabnikom zagotavljamo dostop do izbranih vsebin in možnosti, ki jih neregistrirani uporabniki nimajo. Če boste v našem e-časopisu ali na naši spletni strani uporabili povezavo »Posreduj« (Forward), bomo zbrali elektronske naslove, ki jih boste vnesli, da bi tako prepoznali prejemnika in mu dostavili pošto. Teh podatkov ne bomo uporabili za drugo komunikacijo, razen če se bo ta oseba sama registrirala in zahtevala dodatne informacije. Podatkov ne bomo posredovali drugim oglaševalcem ali prodajalcem, razen če nam tega ne boste sami dovolili. Registrirani uporabniki lahko kadar koli prekličejo svojo registracijo. Če in ko odpovejo registracijo, ne bodo več prejemali AvtoWeb e-sporočil. Vašo zasebnost bomo zaščitili v okviru te izjave o varovanju zasebnosti tudi v primeru, če se boste odločili za preklic registracije.

 

3. Uveljavljanje določil o varovanju zasebnosti


Zaposleni v Qualitas d.o.o., ki imajo dostop do podatkov o uporabnikih, so dolžni upoštevati ta določila o zasebnosti.

 

4. Dostop do vaših osebnih podatkov


Registrirani uporabniki naše spletne strani lahko pregledujejo in spreminjajo svoje osebne podatke.

 

5. Dnevniške datoteke


Uporabljamo IP-naslove za analizo trendov, upravljanje strani, sledenje gibanja uporabnikov in zbiramo demografske podatke za agregatno uporabo.

 

6. Povezave


Ta spletna stran vsebuje povezave do drugih strani. Avto Web ni odgovoren za določila o zasebnosti drugih spletnih strani. Našim uporabnikom svetujemo, naj preberejo določila o zasebnosti drugih spletnih strani. Naša določila o zasebnosti se tičejo le osebnih podatkov, ki smo jih zbrali na naši spletni strani.

 

7. Pristojnost


Če imate vprašanja, težave ali pritožbe glede določil o zasebnosti, jih lahko sporočite na info@avtoweb.si